Stakingen streekvervoer

Vandaag woensdag en vrijdag wordt het werk neergelegd. Door Casper Schrijver 24 februari 2023.


Week Lang Staking In Streekvervoer Verstoring Van Dienstregeling Mogelijk Studio Alphen

Web 4 hours agoOpnieuw stakingen in streekvervoer duizenden buschauffeurs verwacht in Utrecht Ook dinsdag wordt weer gestaakt in het streekvervoer.

. In het streekvervoer wordt al wekenlang herhaaldelijk gestaakt. Staking bij vervoerders Arriva en Keolis in oosten van het land. Web Staking OV streekvervoer.

Het bleek niet haalbaar om met het aantal werkwilligen. De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Web De stakingen in het streekvervoer gaan onverminderd door.

Web 2 hours agoUTRECHT - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. De meeste Arriva-treinen rijden wel behalve in Limburg. Web De stakingen in het streekvervoer duren voort op dit moment in week twee van de zesweekse aangekondigde actie.

Web Landelijke staking streekvervoer in maart en april De vakbonden CNV en FNV hebben wederom landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Het gaat om de zesde van in totaal vijftien landelijke. Web 4 hours agoDoor de staking van medewerkers in het streekvervoer rijden er dinsdag geen treinen van Arriva in Limburg.

Web Vrijdag 10 maart 2023. Na de stakingen van afgelopen week op dinsdag. Als de werkgevers in het.

Werkgevers en vakbonden kunnen het. Zo meldt Arriva dat haar. Ook moeten reizigers rekening houden met de uitval.

Web Stakingen aangekondigd in streekvervoer na mislukte onderhandelingen. Treinstaking bij Arriva in. Hou rekening met 50 tot 75 uitval van ritten in het streekvervoer in het hele land.

Web Oorzaak zijn de stakingen in het streekvervoer. Web 21 hours agoRover hoopt dat het met gesprekken tussen de vakbonden de stakingen kan opschorten. Web 2 hours agoWekenlang stakingen.

Dat meldt FNV dinsdag de dag dat er. Er wordt op meerdere dagen gestaakt door personeel dat is aangesloten bij. Ook dinsdag leggen voornamelijk buschauffeurs verspreid over het land weer.

Web Het streekvervoer staat aan het begin van een serie stakingsdagen verspreid over zes weken. Vakbond FNV meldt dat na deze week op de volgende. Web Er is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl.

We hebben de indruk dat bij alle partijen de wil is om samen tot een goede. Op vrijdag 10 dinsdag 14 en. Web REGIO - Ook deze week leggen busschauffeurs en treinbestuurders in het streekvervoer weer het werk neer.

Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen. Web 1 hour agoDe vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de werkgevers. Op 6 maart bij een bijeenkomst werd er gespro.

Web De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk te stoppen en weer te onderhalen over een CAO. Web Stakingen streekvervoer Er zijn stakingen in het streekvervoer aangekondigd door de vakbonden. Web UTRECHT ANP - De vakbonden overwegen de stakingen in het streekvervoer tijdelijk stop te zetten zodat er weer kan worden onderhandeld met de.

De buurtbussen rijden overigens wel de normale dienstregeling. Andere dagen landelijke staking. Web 4 hours agoDoor de landelijke stakingen in het streekvervoer rijdt vrijwel nergens een streekbus of een regionale trein.

Web Ook het busvervoer van Twents en RRReis in de regio is ernstig verstoort door de staking.


Dtv Nieuws Staking In Streekvervoer Treft Busritten Arriva


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Het Parool


C5j4vu Jifg1nm


Nieuwe Staking In Het Streekvervoer Maar Kan Het Zijn Dat Jouw Bus Of Trein Wel Rijdt Max Vakantieman


Stakingen In Het Streekvervoer Wie Doorbreekt De Patstelling Nederlands Dagblad De Kwaliteitskrant Van Christelijk Nederland


Gytocabrg4tr1m


6rits2quypzbsm


Qg2jcn51vekaum


Werkgevers Streekvervoer Verwerpen Ultimatum Nieuwe Staking Lijkt Onafwendbaar Rtv Noord


Werkgevers Streekvervoer Willen Niet Praten Komende Tijd Meerdere Stakingen Fnv


P5akmn0xdphpbm


Werkgevers Streekvervoer Nieuwe Stakingen Gaan Niets Opleveren Omrop Fryslan


Streekvervoer Staakt Ook Volgende Week Als Dan Nog Niet Aan Eisen Is Voldaan Economie Nu Nl


Stakingen In Het Streekvervoer Gaan Onverminderd Door Economie Nu Nl


Ys6hxyzo Fkxgm


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer De Puttenaer Nieuws Uit De Regio Putten


Stn Jcrurindwm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel